Microproducts
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Wel eens via internet besteld maar niks gekregen? Dat kunt u dus door een incassobureau voor particulieren laten incasseren. Het gebeurt vaak dat mensen via internet een bestelling doen. Afrekenen moet je meestal via iDeal, maar wat als er dan niet geleverd wordt? Meestal reageren webshops niet op de geuite bezwaren. Dat is natuurlijk niet! zoals het zou moeten verlopen. Indien er vervolgens ook niet terugbetaald wordt, blijft de webwinkel eigenaar ingebreke. Een particuliere incasso is dan natuurlijk een mogelijkheid.

De minnelijke fase

De incassoprocedure starten we snel voor u . We schrijven uw debiteur snel aan. In de brief vind de debiteur wat hij moet voldoen. In de wet worden particuliere opdrachtgevers goed beschermd. Hierin zijn diverse zaken uitstekend geregeld bij bijvoorbeeld een aankoop via internet. Bent u niet tevreden dan heeft u 14 dagen de tijd om de koop terug te draaien.  Hij kan de goederen dan terugsturen en binnen 14 dagen dient de winkel eigenaar het betaalde dan te retourneren.

Gratis uw vordering indienen

Heel vaak is het belangrijk om snel te handelen. Dat uw vordering niet betaald wordt, kan meerdere oorzaken hebben. Dat uw debiteur failliet gaat is een van de mogelijkheden. Bij een faillissement houdt het gewoon helemaal op. Er wordt dan een curator (toezichthouder) aangesteld.  curator (toezichthouder) kijkt hoe het bankroet verlopen is en of er nog iets verdeeld kan worden. Particuliere incasso’s kunt u dus meestal het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Een klanten  account aanmaken en uw incassoopdracht invoeren is voldoende.

Meer weten : bezoek de bron