Microproducts
Image default
Financieel

Incasso Advocaten leveren advies op maat

Dreigt uw onderneming slachtoffer te worden van een wanbetalende klant? Laat het niet zo ver komen; schakel tijdig een incasso advocaat in. De incasso advocaat is bevoegd juridische stappen voor uw onderneming uit te voeren en zal u bijstaan met juridisch advies op maat. 

Advocaat Incasso – procedure’s 

De incasso advocaat kan veel voor uw onderneming betekenen, zo kan deze o.a.:

  • Sommeren tot betalen
  • Conservatoir beslag leggen
  • Beslag leggen
  • Faillissement aanvragen

Een debiteur zit niet te wachten op dergelijke juridische stappen; sterker, het inschakelen van een incasso advocaat jaagt menig wanbetalende debiteur de schrik door het lijf. Men zal vaak extra kosten hierdoor krijgen is de verwachting, en trekt daarnaast veelal aan het korste eind uiteindelijk. Een debiteur doet er verstandig aan zo spoedig mogelijk aan de betalingsplicht te voldoen en dat is dus precies wat er voornamelijk gebeurt; de debiteur ervaart pressie doordat er een incasso advocaat is ingeschakeld en kiest vaak eieren voor zijn geld, in plaats van de zaak op de spits te drijven. 

Wacht niet langer af, schakel direct ervaren incasso advocaten in: de kosten voor u blijven namelijk uiterst beperkt. Klik op onderstaande link voor meer informatie. 

Meer weten : bezoek de bron