Microproducts
Image default
Energie

E14 LED lampen steeds beter

E14 LED Lampen steeds beter uitgevoerd

LED lampen zijn er in veel verschillende soorten en maten. LED Lampen met vele verschillende SMD’s waren lange tijd de enige keuze maar inmiddels zijn er ook E14 LED Lampen op de markt die voorzien zijn van enkele zogenoemde “powerleds”. Deze powerleds geven met een enkele LED veel meer licht waardoor fabrikanten in staat zijn hun LED Lampen op een andere manier te ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat LED Lampen er inmiddels vergelijkbaar uit kunnen zien als de ouderwetse gloeilamp. Hierdoor zijn bijvoorbeeld E14 LED Lampen nu ook geschikt voor gebruik in designer lampen en kroonluchters, waar dit voorheen eigenlijk niet echt mooi was.

Dimbaarheid van E14 LED Lampen

E14 LED’s zijn inmiddels ook prima dimbaar. Wel dient er rekening gehouden te worden met de specificaties van de huidige dimmer. Het kan zijn dat deze niet geschikt is voor het dimmen van LED Lampen, er dient dan eventueel een speciale LED Dimmer aangeschaft te worden. U dient te letten op de minimale belasting van uw huidige dimmer en of dit een elektronische dimmer is. Overige specificaties van de LED Dimmers vind u eventueel op de website van Ledvoordeel.nl.

1 op 1 vervangen van uw huidige lampen

Er is geen verandering aan de armaturen nodig om gebruik te kunnen maken van LED Lampen met E14 fitting. U draait simpelweg uw huidige gloeilamp uit de fitting en plaatst de LED Lamp. Daarna werkt de lamp direct en begint u met het besparen op uw energie rekening. Dit zorgt ervoor dat de E14 LED Lampen een zeer populaire vervanging zijn. Geen gedoe, oude lamp eruit en nieuwe erin. Klaar!

Meer weten : bezoek de bron