Altijd het goedkoopste door Foon4u

Foon4u is dé telecom adviseur

Een nieuw mobieltje nodig? Goedkoper bellen? Twijfel tussen een abonnement met toestel of sim-only? Op het gebied van mobiele telefonie zijn er een hoop keuzes te maken. Met Foon4u is het makkelijker om de knoop door te hakken. Want daar kun je afgaan op onafhankelijke informatie. Het is tijd om de zaken rustig op een rijtje te zetten en in alle rust met elkaar te vergelijken. Dat kan het beste bij Foon4u. Want wij zijn niet commercieel verbonden aan aanbieders of providers. Wij geven onafhankelijk alle info die je nodig hebt om een keuze te maken. En wanneer je eruit bent, linken we je graag door naar de aanbieder zelf. Zo werkt het bij ons, bij Foon4u staat de consument nog echt centraal. Zo kun je op onze site allerlei artikelen lezen over trends en valkuilen die wij hebben gespot in het wereldje. Deze hebben we onder het kopje kieswijzer geplaatst. Foon4u geeft je allerlei informatie over smartphones en veel geld besparende tips. Zo is het voor veel gebruikers een grote kostenpost wanneer er buiten de bundel wordt getreden. Wij geven daar niet alleen uitleg over, maar voorzien je ook graag van advies. Je kunt op Foon4u lezen hoe je op een handige manier bundel overschrijdend gebruik tegen kan gaan. Omdat deze tips erg handig zijn, stippen we ze ook hier even kort aan.

  • Maak zoveel mogelijk gebruik van Wi-Fi. Het spreekt voor zich, maar let er ook op. Schaf eventueel voor thuis een Wi-Fi-router aan als je die nog niet hebt, dat kost nog geen honderd euro en kan op de lange termijn veel besparen.
  • Gebruik ook Wi-Fi buitenshuis. Bijvoorbeeld op school of op het werk, in de trein of in restaurants en cafés. Er is steeds meer draadloos internet, maak daar gebruik van.
  • Installeer een app die je datagebruik meet. Wij van Foon4u zeggen altijd: datagebruik heb je zelf in de hand.
  • Zet de mogelijkheid tot push-berichten uit. Het lijkt een druppel op een gloeiende plaat, want dit zijn kleine berichtjes. Bij elkaar opgeteld scheelt het toch.
  • Schakel mobiele data volledig uit en zet het alleen aan als je daadwerkelijk het internet op wil. Dit lijkt misschien overdreven, maar is wel de beste bespaarder.

 Altijd het goedkoopste door Foon4u

Heb je deze en andere tips niet nodig? Weet je al goed hoe je bewust met je smartphone om moet gaan? Dan nog kan Foon4u je helpen. Want wij zijn en blijven op de eerste plaats een onafhankelijke vergelijkingssite. Wil je een smartphone aanschaffen van de nieuwste generatie? Bij ons vergelijk je ze allemaal met elkaar. De technische gegevens van de Samsung Galaxy S4, de iPhone 5 en de HTC One zetten wij moeiteloos voor je op een rijtje. Foon4u doet dit werk graag voor je. Het enige wat je zelf nog te doen hebt, is het maken van een keuze. Die is natuurlijk altijd aan jou zelf. Maar dan wel op basis van al de informatie die we je kunnen geven. Overigens merken we bij Foon4u dat steeds meer consumenten kiezen voor een mobieltje van de vorige generatie. Dat is helemaal niet gek, want die oudjes doen het vaak net zo goed. Het enige verschil is dat nieuwere modellen net een stapje verder gaan. Een snellere processor, scherper beeld en een betere camera. Het is zeker de moeite om voor het nieuwste te kiezen, maar als je die extra functies zelden gebruikt is een ouder model vaak ook voldoende. Aangezien het prijsverschil fors is, kiezen velen dan toch voor de toestellen van weleer. Foon4u herkent en bespreekt deze trends, zodat onze volgens ook kunnen nadenken of dit iets is waarop ze willen besparen. Het is een makkelijke manier om veel minder geld uit te hoeven geven voor een telefoon. Zeker de overweging waard als je minder geeft om de secundaire opties.

Providers vergelijken

Of je nu een nieuw model kiest, of die van enkele jaren geleden, zonder abonnement kun je niet bellen. Natuurlijk slaan we deze stap niet over. Op Foon4u kun je iedere provider vinden. Weet je al dat je een HTC Butterfly wil hebben? Dan zoeken wij voor je uit wat daarin de mogelijkheden zijn. Wie biedt abonnementen aan met deze smartphone en hoe duur zijn deze? Ook de kosten voor het toestel (de prijs verschilt nogal per aanbieder) en installatiekosten geven we weer. En je ziet op Foon4u uiteraard ook direct wat er allemaal binnen de bundel valt. Dat kan sterk variëren. Geeft de één 500 mb aan internet, bij een ander kan dit zomaar 2000 mb zijn. Het kan zelfs van invloed zijn via welke tussenpartij je het contract afsluit. Dit alles wordt door ons keurig weergegeven. Kies de beste en meest voordelige deal uit en Foon4u linkt je netjes door naar de desbetreffende provider. Er zijn ook mensen die liever het toestel los kopen en er dan een sim-only bij nemen. Dat is geen probleem, ook daarin Foon4u je helpen. Wij geven namelijk ook aan waar je volgens ons het apparaat zo voordelig mogelijk aan kunt schaffen. Bovendien gebruiken we deze prijs in combinatie met het sim-only aanbod om een beeld te schetsen van de maandelijkse kosten bij elke provider. Hierin hebben we gemiddeldes gebruikt, dus geeft het slechts een indicatie. Het betreft geen actuele aanbiedingen en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Wel geeft Foon4u op deze manier een reële verwachting.

Meer weten : bezoek de bron