Voedselveiligheid garanderen: isoleren en identificeren

Voedselveiligheid garanderen: isoleren en identificeren. Mérieux NutriSciences  is uw partner. Met ruim 45 jaar ervaring doet Mérieux NutriSciences er alles aan om de voedselveiligheid te garanderen. Dit doen we door als betrouwbare partner samen te werken met veel verschillende industrieën die met voedingsmiddelen werken. Wij voeren diverse soorten onderzoeken uit om de kwaliteit van het voedsel te bewaken. Hierbij staan wetenschappelijke excellentie en innovatie centraal. Het vaststellen van de houdbaarheidsdatum van voedingsproducten of het isoleren en identificeren van pathogenen middels diepgaande analyses; Mérieux NutriSciences is de partner die de voedselveiligheid waarborgt. Betrouwbare resultaten en het optimaliseren van de internationale voedselveiligheid: dat is wat u vindt bij deze professional.

Wereldwijd afgenomen diensten om voedselveiligheid te verbeteren

Het verbeteren van de voedselveiligheid is het doel van Mérieux NutriSciences. Wereldwijd worden onze diensten afgenomen om dit doel te realiseren. Met 70 laboratoria in wel 18 landen wordt dit gerealiseerd. Binnen een grote diversiteit aan industrieën kan voedselonderzoek worden uitgevoerd. Onze laboratoria zijn allen geaccrediteerd. Microbiologische en chemische onderzoeken zijn onze dagelijkse bezigheden. De kernwaarde die aan onze werkzaamheden ten grondslag ligt is het verbeteren van de wereldwijde volksgezondheid. Met kennis van specifieke eisen van uw branche biedt Mérieux NutriSciences altijd een oplossing op maat. Wat voor testen u ook wilt laten uitvoeren, wij zijn uw betrouwbare partner.

Voedselveiligheid waarborgen met een standaard van hoge kwaliteit

Mérieux NutriSciences hanteert een standaard van ongekend hoge kwaliteit wanneer het aankomt op het onderzoeken, analyseren en vaststellen van de voedselveiligheid. We spelen flexibel in op de wensen van onze klanten. De houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van de producten die u verkoopt worden gewaarborgd. De oplossingen die we bieden zijn afgestemd op de behoeften in de agrifood sector. Wij helpen van begin tot eind, van de kwaliteitsgarantie van de grondstoffen tot aan de producten die consumenten uit de schappen halen. Besmetting van voedsel is een groeiend probleem voor de voedingsmiddelenindustrie. Door een stijging van voedselimport stijgen de risico’s van besmetting. Mérieux NutriSciences streeft ernaar om deze risico’s te minimaliseren en de voedselveiligheid te waarborgen.

Meer weten : bezoek de bron