Relatiegeschenken om nooit te vergeten

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar relatiegeschenken die u voor uw organisatie kan weg geven? Koop dan deze keer uw cadeaus bij relatiegeschenk4you.nl. Wij verkopen allerlei soorten artikelen die handig en grappig zijn om aan een klant te geven. In onze webshop kan u verschillende soorten producten vinden. Hierdoor hoeft u niet meer het hele internet af te zoeken om de perfecte spullen te zoeken. Alles staat nu op een website. Daarnaast profiteert u meteen van de aantrekkelijke prijzen en de uitstekende dienstverlening van de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan paraat om uw bestelling van begin tot eind goed af te handelen. Aangezien u waarschijnlijk grote partijen opkoopt, begrijpen wij dat u er zeker van wilt zijn dat u de materialen ontvangt. In principe kan u uitgaan van een snelle levering, maar u kan ook de status van uw relatiegeschenken via een van onze medewerkers opvragen. U staat er niet alleen voor als u bij ons een bestelling voor relatiegeschenken doet. Mocht u er echt niet uitkomen, dan belt u gewoon met ons servicenummer en wij helpen u verder. Wellicht kunnen wij u nog overige suggesties geven voor nog originelere cadeaus. Ten slotte zijn dit soort producten ook een soort marketingartikelen die uw onderneming moeten promoten. Het geschikte product is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Het type bedrijf
 • Gelegenheid waar ze uitgedeeld worden zoals beurs, feest of een vergadering.
 • Seizoen

 

De ene organisatie vraagt om wat creatievere relatiegeschenken dan de andere. Als er creatieve artikelen nodig zijn, dan zit hier mogelijk ook een grotere marketingstrategie achter. Wanneer u een bescheiden onderneming leidt waar schreeuwerige relatiegeschenken niet gepast zijn, dan hebben wij hiervoor ook voldoende in ons assortiment. Allerlei soorten bedrijven kunnen bij ons terecht om de beste zakelijke promotieartikelen uit te kiezen. Relatiegeschenk4you.nl is veelzijdig op meerdere vlakken.

Relatiegeschenken om nooit te vergeten

Er is veel mogelijk op het gebied van relatiegeschenken. Onze website brengt u vast al op ideeën bij het zien van onze collectie. Mocht u toch op zoek zijn naar meer originaliteit, of u heeft zelf een idee die u niet vermeld ziet staan? Bel ons of mail ons dan en wie weet ontwikkelt u samen met ons mooie promotieproducten voor uw bedrijf. Het zou namelijk jammer zijn dat goede ideeën verloren gaan. Misschien komt u al ver bij het zien van de volgende productcategorieën:

 • aanstekers
 • auto
 • horeca
 • verzorgingsproducten
 • bouw

Sommige artikelen lijken op het oog misschien saaie voorwerpen, maar kunnen erg nuttig en zinvol zijn voor de promotie van uw diensten. Vooral als u de relatiegeschenken ook nog laat bedrukken met de naam en logo van uw bedrijf. Maar u kan diverse afbeeldingen op de voorwerpen laten zetten. Het hoeft natuurlijk niet per se uw bedrijfslogo te zijn, maar u kan ook een ander figuur erop zetten. Dit kan iets zijn dat in die periode representatief is voor een bepaald project of product. Mogelijk gaat het om een succesvol project, wat weer de kracht van uw onderneming laat zien. Des te meer om hier aandacht aan te geven aan de hand van relatiegeschenken zoals:

 • bekers
 • T-shirts
 • schorten
 • emmers
 • pennen

Zoek bijvoorbeeld een voorwerp uit dat ook nog eens het project uitbeeldt. Dit zijn allemaal marketingstrategieën waar wij ook nog in kunnen adviseren. Of wij kunnen u net weer dat idee geven voor vernieuwende relatiegeschenken waardoor uw klanten en leveranciers graag weer bij u terugkomen. Of nog beter, nieuwe klanten aantrekt. Niets is beter dan dat iemand naar aanleiding van een dergelijk cadeau een klant wordt. U geeft het als een aandenken en als reclame. Zodat ze bij de vraag naar bepaalde diensten of producten weer bij u aankloppen om zaken te doen.

De bestelservice zoals u wenst

Mocht u zelf in de gelegenheid en in staat zijn om relatiegeschenken te bestellen, dan kan dat heel eenvoudig via onze website. De werkwijze van relatiegeschenk4you is heel makkelijk te volgen. Het werkt eigenlijk zoals meerdere webshops doen. Alleen koopt u ze hier in grotere aantallen op. Veel artikelen zijn vanaf 250 stuks te koop, maar u kan ook kiezen voor 500, 750 of 1000 stuks. Het is ook leuk om meerdere soorten producten te kopen, maar dan van ieder 250. Op deze manier kan u afwisselen met uw artikelen en hoeft u niet al uw klantencontacten hetzelfde cadeau te geven. Zo zit er toch nog een verrassing in uw relatiegeschenken. Met enige regelmaat hebben wij leuke acties in onze collecties waarbij relatiegeschenken voor een vast aantal voor een leuke prijs te krijgen zijn. Dit kan een soort artikel zijn, maar ook een paar verschillende artikelen bij elkaar. Voor een leuke scherpe prijs heeft u zo een partij leuke relatiegeschenken bij elkaar! Voorbeelden van dit soort acties zijn:

 • pennen, sleutelhangers en schuifpuzzels
 • parkeerkaart, parkeerschijf en ijskrabber
 • balpen, fles water, rolletje snoep

U staat uiteraard vrij om te bestellen wat u wilt. Ons bestelsysteem is zeer gebruiksvriendelijk. Hierin kan u via verschillende functies de relatiegeschenken zoeken die u wenst. Loop rustig alle stappen na die vermeld staan bij de artikelen. In principe kan u alle informatie vinden en keuzes maken tussen aantallen, kleuren, categorieën en subcategorieën. Ondanks alle keuzemogelijkheden is alles toch zeer makkelijk te volgen. Wanneer u eenmaal de bestelling heeft doorgegeven, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. De levertijd is afhankelijk van de artikelen en onze voorraad. Mochten er vragen hierover ontstaan, dan kan u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de status van uw relatiegeschenken.

Meer weten : bezoek de bron