Bridgewater

Bridgewater

Ben jij ook gek op geurkaarsen? Zou je ook weleens willen weten welke geuren er eigenlijk allemaal beschikbaar zijn? En ben je net als ik fan van het merk Bridgewater? Dan raad ik je aan om deze tekst absoluut verder te lezen. Ik ben namelijk idolaat van Bridgewater en al zijn mooie producten die ze te bieden hebben. Dankzij een webwinkel genaamd bridgewaterwebshop.com is het nu ook mogelijk om de producten van Bridgewater te bestellen in Nederland. Dat betekent dat ik niet meer lang op mijn kaarsen en accessoires hoefde te wachten en daarnaast scheelde het aanzienlijk qua prijs. Doordat ik Bridgewater in Nederland koop betaal ik immers geen importkosten meer en zijn de verzendkosten enorm laag. Sterker nog, boven een bepaald bedrag zijn de verzendkosten zelfs geheel gratis. In het geval van Bridgewater gaat het hier om bestellingen van boven de 50 euro. Dat is echt een voordeel van webshops trouwens. Je bestelt doodleuk alles wat je wilt hebben. Of dit nu gaat om Bridgewater producten of om boeken, muziek, films en ga zo maar door, echt alles is tegenwoordig via het internet te bestellen en binnen no time staat er een vriendelijke pakketbezorger voor de deur en kan je genieten van deze producten. Ik wil niet zeggen dat ik lui ben, maar ik vind het stiekem toch wel erg lekker om op mijn dooie gemak vanuit mijn luie stoel of soms zelfs vanuit bed het internet af te speuren op zoek naar leuke artikelen. Dan houd ik genoeg tijd over voor andere dingen want ik hoef er de deur niet voor uit. Maar ik dwaal af, het gaat immers om Bridgewater in deze tekst. Voor degenen die niet weten waar ik het over heb, Bridgewater levert al sinds jaar en dag topproducten op het gebied van kaarsen. Niet alleen kaarsen is wat ze te bieden hebben. Ze leveren ook:

  • geurzakjes
  • riet verspreiders
  • auto luchtverfrissers
  • wax bar
  • en kaarsen in alle vormen, geuren en kleuren

De Bridgewater thuisparty

Mijn vriendinnen en ik zijn allemaal dol op die heerlijk ruikende geurkaarsen. Daarom waren we dan ook maar al te blij dat we erachter kwamen dat Bridgewater feestjes bij mensen thuis geeft. Het is immers niet mogelijk om via het internet al deze producten te kunnen ruiken. Tenminste, dat is heden ten dage nog niet het geval. In de toekomst is dit wellicht mogelijk, maar een olfactorisch apparaatje die je aansluit op je pc is er bij mijn weten nu nog niet. Afijn, de mensen bij Bridgewater hebben dat ook beseft en daarom kunnen ze bij iemand thuis langskomen om de geurkaarsen te tonen en uiteraard te laten ruiken. Hun catalogus is nogal uitgebreid en ondanks de vele uitgebreide beschrijvingen van alle Bridgewater producten op de site van deze webwinkel, is het daadwerkelijk fysiek zien, voelen en ruiken toch wel een uitkomst. Hoe goed je de geur ook omschrijft, je weet het pas echt als je het ruikt. Zodoende hebben wij als verrassing een dergelijke party georganiseerd voor een jarige vriendin. Dat was ten eerste een grote verrassing voor haar toen de mevrouw van Bridgewater rond theetijd opeens bij haar voor de deur stond. Ten tweede hebben we er echt veel baat bij gehad. En ten derde heeft de verkoopster goede zaken kunnen doen, want je kunt wel stellen dat Bridgewater echt goede kwaliteit biedt en de geurkaarsen gingen als zoete broodjes over de toonbank. Het werd dus een zeer geslaagde verjaardagspartij. Als je ook hierin bent geïnteresseerd dan vind je op hun website de vele mogelijkheden voor dit festijn. Ze kunnen zowel in ochtend als de middag en zelfs in de avond langskomen. En zoals ik net al zei, kan je na afloop overgaan tot het bestellen of direct aanschaffen van deze geweldige producten van Bridgewater.

Geurkaarsen zitten in hun bloed

Hopelijk heb ik je een beetje weten te overtuigen van de vele voordelen die de webshop van Bridgewater je zoal te bieden heeft. En ik ben nog lang niet klaar. Als je ze bijvoorbeeld liked op facebook, dan blijf je op de hoogte van al hun nieuwe producten en kan jij de eerste zijn die dit in huis weet te halen. Daar zal je veel mensen jaloers mee maken. Heb je toch nog vragen over Bridgewater, dan kan je contact opnemen met de importeur. Zij zijn gevestigd in Doetinchem, dus in de Achterhoek van Nederland. Door ze te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen, zullen ze ongetwijfeld binnen een dag reageren zodat jij snel gerustgesteld bent en ook mooie spullen van Bridgewater kan gaan uitzoeken. Zelf heb ik trouwens weleens een cadeaubon voor iemand gekocht. Je kunt op de site de contactgegevens van bijvoorbeeld een jarige vriendin invullen. Daar kan je dan ook een persoonlijke boodschap kwijt en je bepaalt zelf uit welk bedrag de cadeaubon bestaat. Dit dient te liggen tussen de 25 en de 1000 euro. Dus zelfs voor de big spenders is het mogelijk om een cadeaubon uit te schrijven. De ontvanger zal vast en zeker dolblij zijn met zijn of haar cadeaubon want deze producten staan in elk huis fantastisch. En niet alleen geven kaarsen een gezellig en romantisch effect aan je woon-, slaap- of eetkamer, ze ruiken ook nog eens overheerlijk. Wacht nu dus niet langer en ga snel naar deze webwinkel en voor je het weet ben je ook helemaal verslaafd aan de geweldige geurkaarsen van Bridgewater.

Meer weten : bezoek de bron