Microproducts
Image default
Banen en opleidingen

Schakel een interim inkoper in om uw werkprocessen op gang te houden

Wanneer u de inkoopafdeling van uw bedrijf tijdelijk wilt versterken om de piekmomenten aan te kunnen, is het inschakelen van een interim inkoper een goed idee. Bij veel bedrijven verschillen de hoeveelheid inkopen door het jaar heen. Het is goed mogelijk dat u in een hoogseizoen extra capaciteit nodig heeft, maar het aannemen van een nieuwe vaste inkoper is niet altijd de beste oplossing. Dit geldt bijvoorbeeld ook wanneer een van uw medewerkers van de inkoopafdeling langdurig ziek is of wanneer er een groot project op de planning staat. Het bedrijf Insinc helpt u graag verder met het inzetten van een interim inkoper in dit soort situaties. Dankzij dit bedrijf weet u zeker dat u de juiste inkoopspecialist inschakelt met de nodige kennis en vaardigheden die aansluiten bij uw project in het bijzonder of bij uw bedrijf in het algemeen.

Specialist in inkoop detachering

U wilt natuurlijk wel dat een interim inkoper aan al uw eisen voldoet. Doordat Insinc specialist is in inkoop detachering, weet u zeker dat u straks de juiste persoon op de juiste plek heeft ingezet. Inkoop detachering komt heel goed van pas wanneer u tijd wilt besparen met het werven van inkoopspecialisten, wat vaak door sollicitaties een relatief lange periode in beslag neemt. Insinc is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen en voorziet diverse bedrijven van betrouwbare inkoopadviezen. Dit maakt dit bedrijf de ideale partner voor inkoop detachering, maar ook voor het inschakelen van een interim inkoper. Van junior medewerkers tot CPO’s: de inkoop detachering van Insinc brengt u altijd bij de juiste vakman of -vrouw voor uw project.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de inkoop detachering die Insinc biedt en in de mogelijkheden voor uw bedrijf en/of project? Bespreek dan gerust alle opties met hun specialisten. De vakmensen die worden aangeboden door dit bedrijf en u komen ondersteunen, zijn doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief, waar ze bij dit bedrijf dan ook zorgvuldig op worden geselecteerd.

Gerelateerde artikelen

Senior Python Developer

Wat doet een HR-medewerker?

MERCHANDISER REGIO WEST-VLAANDEREN