Microproducts
Image default
Banen en opleidingen

http://www.terborgh.com/loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe job


LoopbaanbegeleidingLoopbaanbegeleiding is voor personen die zich in hun carri�re voor een uitdaging staan en die zich willen ontwikkelen. loopbaancoaching is voor mensen die onderzoeken wat de arbeidsmarkt voor alternatieven biedt en die uit hun professionele leven willen halen wat er haalbaar is.

Toe aan een nieuwe baanDie uitdagingen opgaan komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik kanlmoet dit helemaal niet doen� tot �ik ben helemaal vastgelopen�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo leuk vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe kans, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen ontslagen wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer starten wilt.

Als je meer ruimte nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om helder te krijgen waar jouw kansen liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij goed kunt functioneren

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin je gaat leren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede coach verloopt dit traject effectief zodat je al snel duidelijkheid hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

X

Meer weten : bezoek de bron