Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

Laat uw sloopauto niet bij een garage staan!

Laat u niets wijs maken bij de garage wanneer er geconstateerd wordt dat uw auto onverkoopbaar is en dus naar de autosloop moet. 

Natuurlijk kan het goed het geval zijn dat uw oude auto het nu echt niet meer waard is nog gerepareerd te worden, maar laat hem niet staan bij de garage. Vaak zal in dat geval namelijk de garage u een vrijwaringsbewijs overhandigen en dat was het dan. Als klant ontvangt u niets meer voor de auto en dát is zonde & onnodig. 

Wat veel consumenten niet weten is dat een Autosloop bedrijf ook geheel kosteloos bij u thuis, of bij de garage in kwestie, een sloopauto ophalen. Vooraf wordt netjes een prijs met u overeengekomen voor de sloopauto en wanneer u over de geboden prijs tevreden bent, kan er gewoon een afspraak worden gemaakt met de sloperij om uw auto te laten ophalen door hen. 

Uw auto wordt doorgaans binnen enkele uren tot 1 dag later opgehaald, waarbij u dan een vrijwaringsbewijs ontvangt en het overeengekomen bedrag voor de auto. 

Autosloop Rotterdam biedt meer!

Bij Autosloop Rotterdam kan dit bedrag vaak wel oplopen tot € 500,= voor een schadeauto of sloopauto – afhankelijk van de dagwaarde en staat van de auto natuurlijk. 

U bent dus dief van eigen portemonnee wanneer uw een afgekeurde sloopauto laat staan bij een garage, zonder het ontvangen van een bedrag voor de auto. 

Informeer bij Autosloop Rotterdam vrijblijvend naar een mooi bod op uw sloopauto!

U bereikt hen via telefoonnummer: 06 57 18 27 92

Meer weten : bezoek de bron