Microproducts
Image default
Auto’s en Motoren

dacia leasen

Bedrijfswagen leasen

Bent u een ondernemer die het graag net even anders doet dan de anderen, grijp dan nu uw kans en voeg de Roemeense Dacia toe aan uw wagenpark. De iegnaar Renault garandeert de kwaliteit van de auto’s. Een Dacia lease brengt dus geen risico’s met zich mee, anders dan dat er steeds mesnen naar u staan te kijken. Want we moeten het toegeven: de modellen van Dacia hebben uitstraling. Met een Dacia maakt u op relaties en klanten een goede indruk terwijl het comfort van de verschillende modellen ervoor zorgt dat u uitgerust en op een ontspannen manier aankomt op de plaats van bestemming. Een Dacia leasen zou dus wel eens een heel goed idee kunnen blijken te zijn.

Dacia Duster
Bent u een liefhebber van crossovers dan kiest u bij de dacia vanzelfsprekend voor de Dacia Duster. Dit model heeft vijf zitplaatsen en een bagageruimte met een inhoud van minimaal 475 liter. Een vermogen van 130 pk zorgt voor een topsnelheid van 165 kilometer per uur. De dacia Duster leaset u vanaf 330 euro.

Dacia Dokker
De Dacia Dokker is een personenauto met zeer veel binnenruimte. Hij behoort dan ook tot de klasse ”ludospace”. In de Engelstalige wereld staat de ludospace bekend onder de term ”leisure activity vehicle”, afgekort LAV. Deze omschrijving houdt in dat auto’s van dit type zijn gebaseerd op kleine bestelauto’s. De Dacia Dokker laat zien dat hij terecht tot deze categorie wordt gerekend want zijn nuttig laadvermogen bedraagt een forse 600 kilogram. Wilt u zware kantoorspullen vervoeren dan is de Dacia Dokker de aangewezen auto voor de klus. De Dacia Dokker is bij ons van Autoleasecentrale te leasen vanaf 352 euro. Een offerte die wij binnen vijftien minuten voor u maken geeft u alle duidelijkheid over de mogelijkheden.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale !

Meer weten : bezoek de bron