Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Waarom cryolipolyse een goede aanvulling is in jouw huidverzorging kliniek

Huidverzorging behandelingen zijn erop gericht om de huid te verbeteren. Er zijn verschillende soorten en manieren hoe de huid geoptimaliseerd kan worden. Zo zijn er veel verschillende peelings, laserbehandelingen en zijn er ook behandelingen zoals derma planning en microneedling. Al deze verschillende behandelwijzen boeken verschillende resultaten. Naast de huidbehandelingen die zich vaak met name focussen op het gelaat, rug, hals en schouders, zijn er ook behandelingen die een bredere focus hebben. Zo is cryolipolyse de methode om een prachtig figuur te krijgen zonder overtollige vetcellen. Door het bevriezen van vetcellen kan er een mooi en strak resultaat geboekt worden. In deze blog komen de redenen aan bod waarom deze behandeling echt een mooie toevoeging is aan een regulier aanbod aan huid- en lichaamsbehandeling!

 

Inspelen op meerdere behoeftes

Alleen het bieden van gezichtsbehandelingen kan ervoor zorgen dat je gespecialiseerde kliniek wordt. Vaak leidt tot meer kennis en expertise. Maar tegelijkertijd is het voor klanten wel minder prettig om voor andere behandelingen naar een andere salon of kliniek te moeten. Wanneer er meer en verschillende methoden worden uitgevoerd hebben klanten meer keuze en zullen ze – na positieve ervaringen – ook voor andere behandelingen voor jouw salon of kliniek kiezen. Daarnaast kan het zijn dat ze worden geïnspireerd om een bepaalde behandelwijze te ondergaan omdat ze hebben gezien en gehoord dat dit door jouw salon wordt aangeboden. Door ook cryolipolyse behandelingen te faciliteren, kunnen klanten ook bij jou terecht wanneer ze interesse hebben in figuurcorrectie.

 

Veilige, populaire en effectieve methode

Cryolipolyse is een fantastische manier om vetcellen te verwijderen. Juist omdat het zo veilig is, is dit een goede optie om toe te voegen aan een huidverzorgings kliniek of -salon. Het is namelijk geen heftige medische ingreep waar verdovingen en chirurgische handelingen onderdeel van zijn. Dit maakt de drempel lager om dit aan het aanbod van een kliniek of salon toe te voegen waar geen plastisch chirurgen of cosmetische artsen werkzaam zijn. Daarnaast is deze methode heel populair en effectief. Hierdoor weet je dat je als salon of kliniek iets aanbiedt wat kan voldoen aan de verwachtingen en wensen van jouw klanten.

 

Ben jij inmiddels enthousiast geworden van het idee om een cryolipolyse toe te voegen aan het huidige aanbod aan behandeling bij de huidkliniek? Ontdek dan wat Laservision voor jouw bedrijf kan betekenen!

 

https://www.laservision.nl/