Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Sim only of toch niet?

Een sim only abonnement afsluiten doe je tegenwoordig via het internet. Het is binnen enkele minuten afgesloten, maar pas op, vaak duren de contracten minimaal 1 jaar. Als jij momenteel een prepaid beller bent, kan een contract best vervelend zijn. Tot het einde van het contract moet jij namelijk de maandelijkse factuur betalen. Toch is er ook een lichtpuntje, je kan namelijk ook sim only abonnementen afsluiten die per maand opzegbaar zijn. Je betaalt iets meer per maand, maar zit nergens lang aan vast. Zeker handig als jij niet kan inschatten hoeveel jij de komende maanden gaat bellen. Een aanbieder die dit soort sim only abonnemeten aanbiedt is Ben. Een ander nadeel kan zijn, dat jij bij het BKR geregisteerd bent. Daar is ook een oplossing voor, een sim only abonnementen van Simpel. Op deze manier heeft elke provider wel zijn voor- en zijn nadelen.

Ook als jij momenteel al met sim only belt, kan het nog goedkoper. De prijzen veranderen elke paar weken. Zat jij 2 jaar geleden bij de goedkoopste sim only aanbieder, dan kan het zomaar zijn dat hij momenteel de duurste aanbieder is. Maak aan het einde van het contract opnieuw de vergelijking.

Sim only is alleen geschikt als jij niet toe bent aan een nieuwe telefoon. Is jouw oude telefoon kapot of aan vervanging toe, dan moet je of een lost toestel kopen of een abonnementen met lease-telefoon. Er zijn vele merken telefoons maar de prijs kan enorm verschillen. Een goedkoop telefoonmerk dat de laatste tijd in opkomst is, is onder meer Huawei. Apple en Samsung zijn over het algemeen de wat duurdere merken. Wil je toch met een van deze merken bellen, ga dan voor een ouder model. Al met al, is sim only vaak de goedkoopste oplossing voor de hoge kosten van mobiele telefonie.

Meer weten : bezoek de bron