Microproducts
Image default
Aanbiedingen

Gps tracker

Wees slim en bespaar geld door uw voertuigen te beveiligen dankzij een gps tracker systeem! Vele wagens staan onbeveiligd op de parking tijdens een nachtje uitgaan bijvoorbeeld. U bent een hele avond ongerust want u bent niet zeker over de veiligheid van uw wagen. Zelfs indien uw wagen op uw oprit staat een hele nacht, staat deze nog open en vrij om te stelen.

Met een gps tracker zit er een blackbox in uw wagen. Deze is gekoppeld aan uw gsm. Dankzij sateliet technologie houdt de gps tracker de positie van uw wagen bij en stuurt deze gegevens door naar de server. Met uw mobieltje kan u makkelijk de auto volgen en in realtime zien waar hij is.

U krijgt bij ons een kaart waarop u onmiddelijk uw voertuig kan terugvinden. Werkt u liever met Google maps? Geen probleem, met 1 klik komt u terecht op onze website. Het voertuig heeft steeds de status:

  • rijden
  • stilstaan
  • vooraf bepaalde regio verlaten

 

U kan de snelheden raadplegen waarmee uw voertuig zich verplaatst. Zo zijn er nooit meer discussies over boetes. Handig als u met personeel werkt dat steeds op de baan is.

Meer weten : bezoek de bron