Microproducts
Image default
Aanbiedingen

3 leuke stoute cadeautjes voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Tijd om cadeaus te halen voor je partner om de liefde voor hem of haar te tonen. In deze blog behandelen we drie leuke cadeautjes waarmee jij niet alleen jouw liefde kunt tonen, maar de boel in de slaapkamer ook nog wat heter kunt maken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Bodypaint met smaakjes

Breng jouw liefdesleven naar een volgend level met bodypaint voorzien van smaakjes. Laat jouw creativiteit de vrije loop en teken de mooiste creaties op het lichaam van jouw partner. Niet alleen ziet de bodypaint er kunstig uit, ze smaken ook nog eens heerlijk. Zo heb je bodypaint met de smaken vanille, chocolade en aardbei. De bodypaint is geschikt voor elk plekje op het lichaam. Schrijf een gedicht, teken een hartje en laat de tong en lippen de rest van het werk doen. Je partner zal in extase raken van deze nieuwe vorm van kunst. Ideaal om te gebruiken bij het voorspel. 

 

50 Shades of Grey sets

Iedereen kent de film of de boekenserie ’50 Shades of Grey’ wel. Laat de innerlijke Christian Grey in jou los met de verschillende 50 Shades of Grey sets die verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de speciale blinddoeken set. Deze zorgen voor absolute duisternis, waardoor iedere prikkeling zorgt voor een intense ervaring. Onmisbaar voor een bondage spel. Of ga voor spanning en opwinding met de bondage set speciaal voor bed. De set bestaat uit alle accessoires om heerlijk strak vastgebonden te worden. Domineer jouw partner of geef jezelf juist helemaal over. Met de 50 Shades of Grey sets weten wij één ding zeker: jouw stoutste dromen worden werkelijkheid! 

 

Clone your Willy

Wat is er nu leuker dan je eigen ‘Willy’ te klonen? Dat kan met de speciale Clone your Willy sets van mistermitch.nl. Met deze sets maak jij eenvoudig een kopie van jouw mannelijke geslachtsdeel. Maak je geen zorgen over de kwaliteit van de producten. Deze zijn allen uitvoerig getest en zullen dus geen irritatie veroorzaken of gevaarlijk zijn voor het mannelijke geslachtsdeel. Met sommige sets kun jij er zelfs een levensechte vibrator van maken. De gel die gebruikt wordt, legt ieder detail van jouw geslachtsdeel vast. Zo beschik jij straks over een identieke replica van jouw jongeheer. Iedere ader, de vorm van de eikel; alles wordt gedetailleerd weergegeven. Stop er een batterij in en jouw vibrator is klaar om gebruikt te worden! Of jij deze nu zelf gebruikt of jouw partner, alles is mogelijk. De Clone your Willy set is daarnaast ook erg leuk om als cadeau te geven!

 

https://www.mistermitch.nl/

Gerelateerde artikelen

Bedrijfsfilm

loopbaancoach van Ucare

Gps tracker